Неділя
12.05.2024
10:13
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

www.mon.gov.ua

http://pedpresa.ua

https://sqe.gov.ua/

https://legalaid.gov.ua

Архів записів
Друзі сайту
Березівський ЗЗСО І-ІІ ступенів
Головна » 2021 » Травень » 6 » ПАМ’ЯТКА БАТЬКАМ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ
21:43
ПАМ’ЯТКА БАТЬКАМ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

Шановні батьки!

З метою забезпечення протиепідемічних заходів, запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19), збереження життя і здоров’я дітей, до вас наступні прохання:

1. Проводити з дітьми роз’яснювальну роботу щодо дотримання протиепідемічних вимог, у тому числі соціальної дистанції, використання засобів індивідуального захисту тощо.

2.  Навчати дітей правилам особистої гігієни (вимогам до миття рук, респіраторної гігієни, етикету кашлю тощо).

3. Забезпечити наявність у дитини одягненого засобу індивідуального захисту (респіратор або захисна маска, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлені самостійно), при вході до школи та під час руху коридором (крім учнів 1-4 класів).

4. Забезпечити наявність у дитини одноразових гумових рукавичок для уроків інформатики, фізики, хімії (для учнів 5-9класів), які необхідно зберігати до використання у zip-пакетах.

5.   Навчити дитину тримати чистий засіб  індивідуального захисту, а також брудний (у разі багаторазового використання), у zip-пакетах, що герметично закриваються.

6. Забезпечити проходження дитиною щорічного профілактичного медичного огляду.

7. Проводити щоденну термометрію дитині з обов’язковою фіксацією під підпис у щоденнику. Уникати ситуацій, коли ваша дитина йде в школу без температурного скринінгу.

8.  Залишати дитину вдома з ознаками гострого респіраторного захворювання або температурою тіла понад 37,2 0С .

9.   У разі виявлення в дитини підвищеної температури слід звернутися до сімейного лікаря, виконувати його вказівки.

10.   Повідомити класному керівнику причини відсутності дитини в гімназії.

11.   Повернути дитину до освітнього процесу  тільки за наявності інформації щодо задовільного стану здоров’я (у разі відсутності дитини 1-2 дні допускається пояснювальна записка від батьків, 3 дні і більше – довідка від лікаря).

12. Забезпечити наявність у дитини індивідуальної ємності з питною водою.

13.   Дотримуватись обмежувальних заходів, а саме: заборони допуску до гімназії  батьків або супроводжуючих осіб, крім осіб, які супроводжують осіб з інвалідністю.

14. Дотримуватися «розмітки» на доріжках з метою уникнення скупчення та дотримання соціальної дистанції на території школи (1,5 м).

15. Здійснювати спілкування з педагогічними працівниками з питань освіти та виховання дитини в період карантину переважно дистанційно із застосуванням будь-яких зручних засобів зв’язку.

16. Сприяти встановленню постійного зв’язку з класним керівником.

17.  Оперативно повідомляти  класного керівника про зміни  стану здоров’я дитини, членів родини (наявність ознак гострого респіраторного захворювання, підвищення температури тіла, ін.). 

 

Переглядів: 127 | Додав: Володимирівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: